“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Дребни сладки с целувки и шоколадов пълнеж

Дребни сладки с целувки и шоколадов пълнеж

60 сладки (/бисквитки)

изисква малко опит 60 Minutes

Съставки

Съставки

за рецептата Дребни сладки с целувки и шоколадов пълнеж

Тесто:

150 г пшеничено брашно
1 пак. бакпулвер Dr.Oetker
50 г захар
3 бр. жълтъци
80 г масло
1 пак. ванилена захар Dr.Oetker

Покритие:

100 г тъмен шоколад
3 бр. белтъка
100 г захар

Украса:

50 г кувертюр

Приготвяне

Приготвяне

1

Тесто

Пресейте брашното и бакпулвера в купа. Добавете останалите продукти и разбъркайте с миксер първо на най-ниската, а после на най-високата степен до получаването на гладко тесто. Разточете тестото върху набрашнения плот. Изрежете кръгчета с диаметър около Ø 4 см и ги подредете върху хартия за печене.

2

Покритие

Натрошете тъмния шоколад на толкова парченца, колкото са кръгчетата. Сложете по едно парченце в средата на всяко кръгче. Разбийте белтъците на сняг с миксер и добавете постепенно захарта, като продължавате да разбивате. С помощта на шприц и накрайник (Ø 8 mm) оформете туфи върху шоколада, така че да е покрит напълно. Печете 40 мин. в долната половина на предварително загрята фурна на 140°С на горен и долен нагревател или на 120°С на вентилатор.

След изпичане извадете сладките с хартията за печене върху метална решетка да се охладят.

3

Украса

Разтопете кувертюра на водна баня. Напълнете го в здрава торбичка за замразяване, отрежете едно ъгълче и украсете сладките.

Използвани продукти Dr.Oetker

За повече информация кликнете върху продукта