“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Десертен крем „Класа”

Класическа комбинация от ванилия, бадеми и ягоди

около 6 порции /дози

лесно става 40 Минути

Съставки

Съставки

за рецептата Десертен крем „Класа”

Продукти:

1 пак. оригинален пудинг ванилия Dr.Oetker
40 г захар
500 мл прясно мляко
200 г сметана за разбиване

Бадеми:

40 г захар
50 г бадеми смлени

Допълнително:

500 г ягоди (пресни или замразени)
1 пак. ванилена захар Dr.Oetker
3 с.л. плодов сок (портокалов)

Приготвяне

Приготвяне

3

Украсете с карамелизираните бадеми и ягоди.

1

Приготвяне:

Пригответе пудинга според указанието на опаковката и го покрийте с домакинско фолио, за да не образува коричка. Оставете го да се охлади.

В тиган с незалепващо покритие без мазнина карамелизирайте бадемите със захарта като разбърквате непрекъснато. Оставете бадемите да изстинат върху хартия за печене.

2

Почистете и измийте ягодите. Оставете 3 ягоди за украса на края. Останалите ягоди нарежете на малки парченца и ги объркайте с портокаловия сок и ванилената захар. Разделете ягодите в чашите. Разбийте сметаната на твърд сняг. Разбъркайте изстудения пудинг с миксер на пухкав крем и разбъркайте със разбитата сметана. Разпределете крема върху ягодите и оставете да се охлади.