Flag

Брауни мъфини с пудинг

11 сладки (/бисквитки)
Средно ниво на сложност
60
Свежа и цветна рецепта от блог Cooks & Bakes
Състав
Приготвяне
Picture -
Picture -
МОЛЯ, ОЦЕНЕТЕ ТАЗИ РЕЦЕПТА
Как ви се стори тази рецепта??

Свързани рецепти

Свързани рецепти

Последвайте Dr. Oetker
Picture - Hero image

Състав

Смес за мъфини
200 гнатурален шоколад
120 гкраве масло
2 с.л.какао премиум Dr.Oetker
200 гкристална захар
1 ч.л.есенция ванилия Dr.Oetker
3 бр.яйца
95 гпшенично брашно
5 гсол
80 горехи
Масления крем с пудинг
1 пак.Oригинален пудинг сметана Dr.Oetker
65 гзахар
400 млпрясно мляко
250 гкраве масло
100 гпудра захар
Украса
1 пак.захарни звезди Dr. Oetker
1 пак.захарни перли Dr.Oetker
1 пак.захарни сърца Dr.Oetker
1 пак.захарни конфети Dr.Oetker
1 пак.шоко перли Dr.Oetker
Picture - какао премиум Dr.Oetker
Picture - есенция ванилия Dr.Oetker
Picture - Oригинален пудинг сметана Dr.Oetker
Picture - захарни звезди Dr. Oetker
Picture - захарни перли Dr.Oetker
Picture - захарни сърца Dr.Oetker
Picture - захарни конфети Dr.Oetker
Picture - шоко перли Dr.Oetker
1

Брауни мъфини

Разтопете натрошения на парченца шоколад и нарязаното на кубчета масло, като ги поставите в тенджерка на котлона на водна баня. Свалете от огъня и добавете какаото и захарта - разбъркайте с лъжица добре. Сложете ванилената есенция и едно по едно яйцата, като разбърквате добре след всяко едно от тях. Накрая добавете брашното, разбъркайте, солта и най-накрая орехитe.

2

Сложете хартийки за печене в гнездата на тавичката за печене и изсипете сместа в тях. Загрейте предварително фурната на 180°C, печете с вентилатор. Когато фурната се загрее напълно сложете тавичката вътре. Печете около 25-30 минути, като проверявате с клечка за зъби вътрешността. Браунито е добре изпечен, когато по клечката остават влажни трохи. В случая клечката не трябва да бъде суха, а по нея да има лепкави трохички. Извадете тавичката от фурната и охладете за около 10 минути.

3

Маслен крем с пудинг

Сварете пудинга по указанията на опаковката с 65 г захар и 400 мл прясно мляко. Изсипете пудинга в купа и оставете да се охлади, покрит с домакинско фолио, за да не образува коричка. Не го слагайте в хладилника.

4

Разбийте маслото с пудрата захар до хомогенен крем с помощта на миксер. Тогава към него започнете да добавяте лъжица по лъжица охладения пудинг и разбийте до хомогенен крем. Когато се смесват маслото и пудингът трябва да са на стайна температура, за да не се спластят.

5

Украса

Украсете мъфините с крема с помощта на пош и декорирайте със захарни украси по избор.

6

За още идеи може да посетите блог Cooks and Bakes