“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Амарето-пудинг с кафе

Съставки

Съставки

за рецептата Амарето-пудинг с кафе

Продукти:

1 пак. оригинален пудинг ванилия Dr.Oetker
500 мл прясно мляко
40 г захар
2 г кафе (на прах)
25 г тъмен шоколад
1 с.л. ликъор Амарето

Приготвяне

Приготвяне

1

Пригответе пудинга по указанията на опаковката. Разсипете половината горещ пудинг в купа и покрийте с домакинско фолио, за да избегнете образуването на коричка. Объркайте кафето в останалият пудинг до пълното му разтваряне и покрийте с домакинско фолио. Оставете двете купи с пудинг да се охладят. Начупете шоколада на малки парченца, напълнете го в здрава полиетиленова торбичка и я затворете добре. Поставете шоколада да се разтопи на водна баня при слаб огън. След това отрежете единия ъгъл на торбичката, украсете стените на четири стъклени чашки и ги поставете в хладилника, за да се втвърди шоколадът. Разбъркайте в охладения пудинг ликьора Амарето. Разпределете крема в украсените чашки, редувайки двата пудинга и поднесете с бисквитка.