“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

История

Първи опити

Всичко започва в малката стаичка на аптеката, в която Д-р Йоткер е правил опити с бакпулвера. Сериозното развитие започнало, когато Д-р Йоткер преместил своята аптека на Лутерщрасе.


Лабораторията

С преместване на ул. Лутерщрасе през 1900 г. в новата сграда на първия етаж Опитната кухня на Dr.Oetker вече разполагала с повече пространство. Изследователската лаборатория била разположена в непосредствена близост до Опитната кухня. Тази тясна връзка между отделните звена продължава да бъде така силна и днес и е основата на разработването на успешни продукти и рецепти, които са с гарантирано качество и сполучливост.

1910-1929

Добрата рецепта е злато

Първата книжка с рецепти, разработена от Опитната кухня е отпечатана и разпространена в милионен тираж за първи път през 1909! Но това е едва началото на успешната история на рецептите на Dr. Oetker. Опитната кухня разработва все повече и във все по-голям тираж листовки, книжки с рецепти и готварски книги. И до днес рецептите с гаранция за успех са отличителна запазена марка от Dr. Oetker!

1930-1959

Готвене? Лесно!

Книга-учебник по готварство на Dr. Oetker, разработена и изпробвана от Опитната кухня, е издадена през 1937 за трети път. Още първото издание от 1911 г. се е превърнало в бестселър. Само за две години книгата е била преиздадена 6 пъти и е най-продаваната готварска книга!

1960-1969

Най-добрият вид на ястията...

... вече е гарантиран. 1964 Dr. Oetker открива първата опитна кухня зад витрина, в която любопитни погледи могат по всяко време да надничат.

1970-1979

Попитайте г-жа Мари-Луиз Хаазе

През седемдесетте и шестдесетте г-жа Мари-Луиз Хаазе, като неин ръководител, прави съществуването на  опитната кухня популярно.

1980-1999

Печене на сладкиши вече и на колела

1984 първите пекарници на колела започват своите обиколки из страната. Спират пред големи супермаркети и служителките от опитната кухня демонстрират на заинтересованата публика, колко бързо и лесно могат да приготвят сладкиш със смесите за печене на Dr.Oetker.

От 2000

Гаранция за сполучлива рецепта

И условията за сполучлива рецепта не са се променили до днес. Преди един продукт на Dr. Oetker да стигне до рафтовете, а след това до Вашата кухня, той бива подлаган на много тестове и опити. Едва след като всички резултати от изпитанията са успешни, продуктът получава гаранция за сполучливост на Dr. Oetker.

 Декорация

Провокирайте въображението си сега!

Няма нищо по-хубаво от това да се забавлявате с малчуганите като украсявате заедно десерите и сладкишите. повече