“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

От кухнята на блогъра

Новата ни рубрика “От кухнята на блогъра” вече е тук. Прекарахме три незабравими дни с едни от най-близките ни блогъри.

С Люси Евтимова, автор на блога Lussi's World of Artcraft, приготвихме една импровизирана Венецианска пандишпанова торта с много крем и ягоди.

С Гисчо, автор на кулинарния блог Супичка, приготвихме едни по-различни хлебчета- бирени.

А Ани Шакарян, автор на блога Вкуснотека, ни приготви невероятно ароматен канелен Коледен венец.